0 Artikel - 0,00€

Thumb pijn meestal presenteert pijn aan de basis van de duim en pols . Een opmerkelijke duim pijn voorwaarde omvat De Quervain Syndroom , ook wel bekend onder vele andere namen zoals duim gamer , pols van de moeder, en mama duim. Deze voorwaarde is in het bijzonder een degeneratieve ( microscopische schade ) Staat van het omhulsel ( retinaculum ) de pezen die over de duim zijde van de pols omgeeft . Deze pezen controle van de bewegingen van de duim , meer specifiek de beweging van de duim naar de pols.

Download

Wanneer dit omhulsel raakt gewond of ontstoken , de pezen worden ingesloten en pijn veroorzaken tijdens de beweging van de duim . Verdikking van de pezen van overmatig of trauma veroorzaakt eveneens problemen veroorzaken wanneer de pezen moeten glijden onder de mantel . Vrouwen worden beschouwd als een hoger risico lopen als gevolg van de scherpere hoeken van de botten in de pols , maar de werkelijke oorzaak is enigszins onbekend . Velen overmatig is de primaire oorzaak leidt tot ontsteking . Deze hypothese wordt ondersteund door op te merken dat de meeste patiënten met deze pijn in zijn nieuwe moeders die hun groeiende baby herhaaldelijk tillen. Symptomen worden meestal opgemerkt in beide polsen en dezelfde mate van pijn , wat aangeeft dat meer overmatig activiteit veroorzaakt meer ontsteking leidt tot pijn.

Wanneer deze voorwaarden aanwezig zijn, de beweging van de duim is ingetogen en verder bestendigt de inflammatoire aandoening en kan leiden zwelling in meer ernstige gevallen . Pijn wordt waargenomen tijdens duim en pols beweging samen met verdikking en verharding van het gebied aan de basis van de duim . Moeilijkheid aangrijpend , gevoeligheid op de basis van de duim en zwelling voorkomende symptomen zijn . De pijn is meestal licht tot matig , en extreme pijn kan een indicatie van een meer ernstige aandoening.

Behandeling van de pijn wordt meer bepaald door op te merken wat heeft gewerkt in het verleden in plaats van wetenschappelijke gegevens. KT Tape is aangetoond dat ondersteuning tijdens beweging van de duim en pols , en is aanmerkelijk verminderd pijn in vele onderwerpen . KT Tape verhoogt ook het verkeer om ontstekingen te verminderen en de snelheid van het genezingsproces. Corticosteroïd injecties worden gedacht om succesvol te zijn , maar moet wel worden afgewogen tegen de negatieve bijwerkingen van de toegenomen degeneratieve effecten. Chirurgie is goed aanvaard en succesvol in bijna alle gevallen , maar conservatieve therapieën sterk de voorkeur alvorens deze sprong . Ijs na de activiteit , rust, en het vermijden van activiteiten die pijn aanzetten zijn allemaal belangrijke stappen om de operatie te voorkomen. Een focus op de juiste tillen mechanica zal ook helpen om deze symptomen in de toekomst te voorkomen .