0 Artikel - 0,00€

Golfer's elleboog of mediale epicondylitis , is een veel voorkomende overbelastingsblessure van het inwendige gedeelte van de elleboog . Voorwaarde is vergelijkbaar met tendinitis en leidt tot ontsteking van de pezen zij hechten aan de botachtige uitsteeksel van de binnen elleboog .

Download

Onder golfers , deze aandoening komt het meest voor in het begin van het seizoen , of wanneer er een plotselinge toename van de activiteit . Oorzaken kunnen een geringe lichaamshouding , onjuist geschikt materiaal en strakheid in de spieren van de onderarm . Elke activiteit waarbij de kant wordt gedraaid terwijl aangrijpend en opvallend plaatst de individuele risico op het ontwikkelen elleboog golfer.

Pijn wordt gevoeld op het binnengedeelte van de elleboog en vaak straalt langs de binnenkant van de onderarm en soms in de hand . De pijn wordt erger bij het grijpen en kan variëren van licht tot ondraaglijk.

De aandoening verdwijnt meestal na verloop van tijd met rust . Door het verlichten van de druk , het ontspannen van de bijbehorende spieren , en het vergroten van het verkeer , zal KT Tape helpen bij het versnellen dat proces en het beheer van de pijn , zodat je actief kan blijven. Vergeet niet om ijs na de activiteit en masseer en strek de spieren van de onderarm ook.