0 Artikel - 0,00€

" Vastgelopen Finger " is een term die verwijst naar de vele blessures van de ligamenten en weke delen rond de kleine gewrichten van de vingers . Vastgelopen vingers zijn heel gebruikelijk in bal hanteren sporten of activiteiten waar sprake is van een hoge mate van het vangen van objecten .

Download

Vinger vastlopen wanneer een stomp wordt aangebracht op een gewricht van de vinger . De kracht is in het algemeen direct in de vingertop en gecombineerd met hyperextensie van het gewricht. Ligamenten en ander zacht weefsel rond het gewricht worden uitgerekt of gescheurd resulteert in aanzienlijke pijn. Zwelling, blauwe plekken, en verlies van beweging begeleidt meestal de pijn.

KT Tape kan helpen bij het ​​stabiliseren van de joint zonder blokkering het naar beneden , waardoor het comfort en het bevorderen van de genezing sneller optreden . Het is belangrijk om de verstuiking diagnosticeren waardoor breuken en dislocaties kunnen worden uitgesloten of effectief behandeld . Doet u dit niet kan leiden tot verlies van beweging of chronische pijn . Rust, ijs en NSAIDs kan zeer nuttig zijn bij de behandeling van zowel de ontsteking en pijn . Als de pijn niet binnen de eerste 12 uur doet verdwijnen en een medische professional niet geraadpleegd is , zie je een arts de juiste diagnose verstuiking en eventuele breuken of dislocaties te identificeren.