0 Artikel - 0,00€

De biceps spieren en pezen langs de voorkant van de arm en de voorzijde van de schouder . Deze spieren zijn verantwoordelijk voor " curling " bewegingen en het verhogen van je arm voor je .

Download

Bicep pijn kan worden veroorzaakt door een aantal onderwerpen, waaronder de spieren tranen , kneep zenuwen , ligamenten of pezen schade of gezwollen lymfeklieren - onder andere dingen. Het opheffen van te veel gewicht , een zwaar voorwerp , of herhaalde belasting van de spieren en pezen vangen kan leiden tot pijn in de biceps .

De pijn is ofwel langs de biceps spieren of aan de voorzijde van de schouder , indicatie biceps tendinitis . Pijn langs de spier komt vaker voor bij acute letsels en pijn aan de voorzijde van de schouder komt vaker onder omstandigheden die zijn ontwikkeld in de tijd .

KT Tape kan helpen verlichten van de pijn in de biceps door het ontspannen van een beschadigde spieren , het verhogen van de bloedstroom naar de ontsteking te verminderen , of het verlichten van de druk af van het gebied. Echter, pijn op de biceps variëren van een klein probleem een ernstig probleem . Als u niet zeker bent , kunt u een medische professional.all gevallen , maar conservatieve therapieën zijn sterk de voorkeur voorafgaand aan het maken van deze sprong . Ijs na de activiteit , rust, en het vermijden van activiteiten die pijn aanzetten zijn allemaal belangrijke stappen om de operatie te voorkomen. Een focus op de juiste tillen mechanica zal ook helpen om deze symptomen in de toekomst te voorkomen .